Sunday, February 6, 2022

Att gå tillbaka till skolan uppsats

Att gå tillbaka till skolan uppsats



Be experten om hjälp. Beställ papper som detta. Jag ville kunna ge min familj ett bättre liv. Därför är det bättre att offra gå tillbaka till skolan uppsats lite kul nu så att du kan hitta lycka senare i livet, eftersom du kommer att bli lyckligare om du kan göra ett jobb som du tycker om och har råd att göra de saker du vill. Jag är hemma på kvällen när de är.





Bidragsgivare Bio



När skolor öppnar igen mitt i covid-pandemin, står eleverna inför utmaningar som de aldrig har föreställt sig. Teen Vogues Fear and Learning in America-serie undersöker vad tillbaka till skolan betyder för elever i år och vad de tycker om att lära sig under coronakrisen. När Hannah Darcey, 17, dök upp för första dagen av sitt sista år på gymnasiet, var det annorlunda på Mount Carmel Academy i New Orleans. Hon och hennes klasskamrater bar den obligatoriska uniformen, med ett nytt tillägg: masker för att förhindra spridning av COVID-skolans personal hälsade henne genom att rikta en termometer mot hennes huvud för att se till att hon inte hade feber.


Korridorerna var enkelriktade passager och eleverna drevs i ovanliga mönster runt skolan. Samtidigt loggade Anusha Gupta, 17, in praktiskt taget för sin första dag på sista året på Washtenaw International High School i Michigan. Hon och hennes vänner försökte simulera den snurriga känslan av att återansluta i korridoren innan lektionen. Vi kom alla vidare gå tillbaka till skolan uppsats minuter tidigt. Från det ögonblick som skolor stängdes på våren som ett resultat av pandemin, misstänkte många att september inte skulle ge tillbaka-till-skolan-säsongen vi är vana vid. Allteftersom månaderna fortskred blev uppmärksamheten riktad mot om och hur unga människor skulle utbildas framöver, men ingen verkade vara överens om vad den säkraste metoden kan vara. Den federala regeringen uppmanade skoldistrikten att ta tillbaka eleverna personligen oavsett vad, vilket väckte upprördhet.


Föräldrar var oroliga för att det skulle kunna leda till att de blir sjuka att skicka sina barn till skolan, men att inte skicka dem till skolan kan innebära att de förlorar jobb, pengar och mycket mer i jakten på hemundervisning. Och hur är det med elever som inte har tillgång till internet eller är beroende av skolan för att äta? Alla hade en åsikt, men en röst verkade saknas i den rikstäckande diskursen: studenternas. Nu, med många skolor tillbaka i session både personligen och virtuellt, börjar vi höra från elever om resultaten av vad som känns som ett nationellt experiment. Några som gå tillbaka till skolan uppsats till skolan personligen har blivit sjuk. Sociala distansåtgärder har kollapsat och bilder av trånga korridorer har svämmat över sociala medier.


De som återvände till skolan online hittade förvirrande protokoll, tekniska problem, bristande tillgång till resurser och många fler problem. Men personligen och på nätet fann eleverna också hopp. Teen Vogue träffade fem elever för att prata om deras första dag tillbaka till skolan under covid-pandemin. Det här är deras tankar om det goda, gå tillbaka till skolan uppsats, dåligt och helt enkelt bisarrt. Hannah beskriver de många sätt som hennes första skoldag skilde sig från de förflutna, men framför allt för henne fick hon och hennes klasskamrater inte uppleva traditionen med deras seniortröjafirande – ett årligt möte där seniorer får en uniformströja som har en annan färg än sina yngre kamrater.


Inpackade i skolans gymnastiksal skulle de ha firat tröjorna, hejat och kramas när de gick in på sitt sista år tillsammans. Istället fick de sammansvetsade klasskamraterna fira utanför, stående sex fot ifrån varandra. Ingen kram, bara en distanserad ceremoni som resten av skolan såg via livestream. Lindsey Lathan-Kubalak, en junior vid Wheaton High School i Maryland, går andra året i offentlig skola. På min gamla skola fick jag inte den riktiga gymnasieupplevelsen. Det är sorgligt, Att gå tillbaka till skolan uppsats kommer inte att ljuga.


Mina vänner och jag ville verkligen ha dessa minnen tillsammans. Att sitta vid en dator hela dagen känns mer tröttsamt än att faktiskt gå till skolan. Jag vaknar utmattad, trots åtta timmars sömn. För Anusha var den känslan av förlust särskilt illa när hennes skola satte återkomstdatum och upprepade gånger avbröt dem. När [saker inte fungerar] svider det lite mer. Det har varit jobbigt när saker trycks tillbaka. Det var svårt att fortsätta uppleva den förlusten. Taylor Pittman, en årig senior vid McDonogh 35 High School i New Orleans, tycker inte om att tänka på de sorgliga delarna av att gå i skolan i en pandemi. Hon försöker hårt för att behålla en positiv syn. Ändå säger hon att det är svårt att inte komma ihåg allt som går förlorat. Nu är hela hennes skola online.


Men de fick början på sitt år, de fick en hemkomst, gå tillbaka till skolan uppsats. Allt för oss är uppe i luften. Vi som klassen '21 kämpar verkligen. Med onlineinlärning kommer tekniska svårigheter - för dem som har tillgång till internet, det vill säga. Mer än 9 miljoner barn i åldrarna har inte tillgång till internet, ett problem som oproportionerligt påverkar färgade elever och inhemska studenter. Eleverna Teen Vogue pratade gå tillbaka till skolan uppsats rapporterade inte att de upplevde den här typen av svårigheter, men de hamnade i ett digitalt kaos. Taylor säger att hennes klasskamrater ringde henne hela morgonen den första dagen i skolan, och försökte reda ut skadorna med distansundervisning.


Det slutade med att det bara blev en lektion för hela dagen, och det var inte klart. Många av beskrivningarna vi fick från vår rektor och lärare, de beskrev saker väldigt vaga och det gjorde det svårt för oss alla att hjälpa varandra. Så klassen var arg och frustrerad och bråkade med lärarna. Attityder från överallt. Lindsey säger att hon hade problem med att logga in på onlineskolan, vilket gjorde att hon blev några minuter försenad. Hon betonades att det skulle påverka hennes närvarorekord. Jag kunde inte logga in och jag trodde att jag gjorde något fel och jag var orolig för att det skulle påverka min närvaro. Det kan tyckas som att jag oroar mig för mycket över betyg men jag bryr mig verkligen om mina betyg.


Jag har dyslexi så det är svårare för mig att lära mig saker. Men för Lindsey, som har dyslexi, är det bra att lära sig online eftersom hon, säger hon, har mer tid att slutföra sina uppgifter. Det samtalet försvann, och kanske så mycket som vi skulle vilja gå tillbaka personligen, det är inte verkligheten. Istället för att fundera på om vi kan gå tillbaka säkert, låt oss fundera på hur barn som är beroende av skolan för mat eller för barnomsorg fortfarande kan stanna hemma. Romeo har haft en liknande upplevelse. Han fick välja att gå i skolan personligen i begränsad kapacitet eller fortsätta distansundervisning, och han valde att fortsätta med onlineskola.


Jag tror inte att jag var orolig, men tänkte lite på orsakerna till varför det inte skulle vara en bra idé [att gå personligen]. Även om de tillämpar en maskregel, utgör det en ganska stor risk att sitta i klassrummet hela dagen. Det kommer alltid att finnas några barn som kommer att dra ner sin mask, gå tillbaka till skolan uppsats. Administrationen påminde oss om att vi alla var i det här tillsammans och även om det här är en ny utmaning, skulle vi komma ur det starkare. Hannah, som går i skolan personligen, gå tillbaka till skolan uppsats, säger att hon var lite tveksam till att gå tillbaka, men litade mest på att hennes skola skulle hålla henne säker. Vilka nerver hon än hade för att gå till lektionen under en pandemi sköljdes bort när hon gick in i byggnaden och såg sina vänner och lärare.


Oavsett om de litar på sitt skoldistrikt för att hålla dem säkra, gå tillbaka till skolan uppsats, några elever säger att de önskar att deras röster var mer beaktade i den rikstäckande debatten gå tillbaka till skolan uppsats om de ska gå tillbaka till skolan. De flesta av oss är ansvarsfulla nog att vara med i samtalet. Augusti och september innebär vanligtvis nya anteckningsböcker, fräscha kläder och rea för skolstart. I år var shoppingen tillbaka till skolan annorlunda för vissa, gå tillbaka till skolan uppsats, och obefintlig för andra. Romeo säger att han inte köpte något speciellt för det här läsåret eftersom han håller på med distansutbildning.


Nu inser jag sakta att jag måste ha den där personliga kontakten med mina klasskamrater och lärare. Att gå tillbaka till skolan uppsats, Jag går ut till Staples och hämtar alla nödvändigheter. Hannah, som personligen gick tillbaka till skolan, säger att hennes inköpslista var något annorlunda än normalt - i år inkluderade den masker. Det råder ingen tvekan om att coronavirus-pandemin tar hårt på mental hälsa, och att inte se vänner i skolan kan bidra till det. Lindsey säger att det är svårt för henne att stanna inne utan tillgång till sina vänner. Hon är inte ensam. Enligt en undersökning från Healthy Minds Network och American College Health Association säger ungdomar i åldrarna att deras mentala hälsa har påverkats negativt under pandemin.


En annan undersökning av ungdomar i åldrarna utförd i USA. av Youngminds, fann ett ännu större genomslag. Många elever är inte säkra på om de kommer att få någon personlig tid detta läsår, men säger att säkerheten är viktigare för dem. Jag vill åtminstone se alla en sista gång. Jag hoppas att vi kan göra något personligen innan året är slut. Som tur var hade jag en kompis som har gått i skolan de senaste åren och hon sa att jag kan komma och sitta med henne. Just nu, gå tillbaka till skolan uppsats, Jag lutar mot att det inte är säkert, och jag skulle hellre stanna hemma och prata med mina vänner över FaceTime. Romeo, som tidigare fick hemundervisning och går andra året i den allmänna skolan, säger att han önskar att han var i klassrummet så att han kunde lära känna sina nya klasskamrater bättre.


Ändå har han ingen brådska att gå tillbaka om det betyder att han inte är säker. Vill ha mer? Läs fem elevers förstahandsberättelser om deras första skoldag under coronaviruset. STIL POLITIK KULTUR IDENTITETSVIDEO TOPPMÄTTE SHOPPING. Lindsey vill också bli hörd. Nyckelord Rädsla och lärande i Amerika skola Tillbaka till skolan





dupont uppsats



Integrerat kopplat till din karriär är det faktum att du bara kommer att kunna nå en högre utbildning senare om du arbetar hårt i skolan nu. Många bestämmer sig också för att de vill studera vidare när de blir lite äldre, kanske efter att de har gift sig och fått barn, ibland för att de vill byta karriär då de inte trivs, eller bara för att bevisa för sig själva och andra att de kan göra det. Slutligen är skolan platsen där du lär dig en hel del mycket viktiga livskunskaper. Från att kommunicera och empati med människor av både kön och olika åldrar, till att lyssna på instruktioner och följa order och att utveckla ledarskapsförmåga. Det är inte en slump att det finns ett negativt samband mellan brott och utbildningsnivå, i alla raser, åldrar och kön över hela världen, och en av de främsta anledningarna till detta är att lärdomarna som lärs i skolan är så mycket mer än bara akademiskt.


Så även om de flesta av oss bara tänker på vår karriär när vi tänker på vad skolan kan göra för oss, är livskunskaperna vi lär oss lika viktiga. Få fler gratis uppsatser Vilka kategorier var användbara för dig? Antagning Karriärkurser Uppsatsprov Skrivverktyg Skrivguide Användbara resurser. Skicka via e-post. Mest användbara resurser för studenter: Gratis uppsatser Ladda ner Skrivverktyg Lista Korrekturläsningstjänster Universitetsbetyg. Bidragsgivare Bio Lona Glenn Los Angeles Lona tog examen från Los Angeles City College. Allt de behövde göra var planerat åt dem; allt de behövde göra var att dyka upp.


Till och med att komma till skolan var planerad för dem. Oavsett om det var att åka skolbuss, eller dina föräldrar körde bil eller följde dig till skolan, det var inte en fråga att tänka på. Våra föräldrar skulle se till att vi hade alla våra krav på plats och redo att gå så när vi kom till skolan var vi redo och förberedda. I vissa fall kan de till och med ha gjort våra uppdrag med oss ​​och tittat på hur de gjorde det. Senare började vi gradvis bli mer och mer oberoende av all den dagliga personliga handledning vi en gång hade och tog för givet. Nu var det dags att ta mer ansvar för oss själva.


Vi introducerades sakta för lagarbeteskoncepten. Att arbeta tillsammans med små grupper av vänner med skolprojekt och hemuppgifter lärde oss hur man fungerar bra tillsammans. Det var väldigt lätt att inse hur långt efter man kunde komma om man inte arbetade tillsammans med andra. Goda studievanor var nyckeln till att få betygen, men det sista någon ville göra när du kom hem från skolan efter en åtta timmars dag var att studera eller göra något hemarbete. Det fanns många sätt att bryta upp de dagliga rutinerna i skolan och studierna sedan dess; de flesta av oss hade inga jobb att oroa sig för eller något annat för den delen. Sport och fritidsevenemang tog plats för jobb.


Jag antar att det var där grunden för lagarbete startade. Skolan var generellt sett en rolig plats att gå på för alla. Det var en plats där, att vara med våra vänner och umgås tillsammans eller Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa.

No comments:

Post a Comment