Thursday, December 16, 2021

Skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats

Skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats



Hämtad 7 januari, Det finns också andra fördelar, såsom spinoff-industrier: kaféer, turism och industriell hampa. Argumenterande uppsats: Legaliseringen av marijuana Det finns många fler dödsfall orsakade av alkohol per år än det är för ogräs. I detta dokument kommer vi att undersöka skälen till varför legaliseringen av marijuana skulle vara en stor välsignelse för framtidens välstånd Skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats stater ur ekonomisk synvinkel. Antalet jobb som finns kommer att skjuta i höjden, eftersom en helt ny bransch måste bemannas. Få ditt papper nu.





Avhandlingsutlåtande



Marijuana är inte problemet, problemet skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats att människor använder marijuana på fel sätt. än någon annan gatudrog. I nationella undersökningar, skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats, 48 procent av amerikanerna säger att de har provat det, och 6. Så det var inte så överraskande när två stater, Washington och Colorado, blev de första att legalisera fritidsmarijuana i det allmänna valet i november, om än i begränsad mängd, för alla över åldern. Sammanfattningsvis är det här dags att ställa några frågor till dig själv. Kommer Amerika att bli ett bättre land eller ett sämre land efter att ha legaliserat marijuana?


Vill du leva med människor som röker marijuana regelbundet? Är du redo att se dina barn röka marijuana regelbundet? Så det är dags att tänka på det eftersom att legalisera en drog som marijuana obetänksamt verkar lätt, även om det kommer att bli mycket svårare att stoppa tillbaka andan i flaskan än vad folk verkar tro när det väl går förutsägbart fel... Är fördelarna med marijuana som driver på för dess legalisering? Sedan några decennier nu har de flesta medborgare i USA drivit på för legalisering av marijuana. Invånare i USA vädjar om legalisering av marijuana börjar visa framsteg eftersom de flesta stater ger sig på det och gör drogen laglig antingen för medicinsk eller rekreationsbruk.


Enligt Scott Shane från artikeln i Entrepreneur hade legaliseringen av marijuana många ekonomiska fördelar. Både Washington och Colorado tar ut en skatt på 25 procent på pottförsäljning, med ännu högre priser i vissa kommuner. Det är många fler dödsfall orsakade av alkohol per år än vad det är för ogräs. Jag tror också att det goda överväger det dåliga i den här situationen och anser att marijuana bör legaliseras. Folk kommer att röka det oavsett om det är olagligt eller inte. Med fler stater som legaliserar ogräs mer och mer varje dag är ännu mer en anledning till att det legaliseras i hela landet. Om man skulle titta på de stater som redan har legaliserat det och se hur bra det går för dem, tänk bara vad det skulle kunna göra över hela USA.


Marijuana kommer att rökas, ätas och säljas snarare om det är olagligt eller inte. Marijuana har effekter på det kardiovaskulära systemet genom ökad hjärtfrekvens och utvidgning av pupillen och blodkärlen i ögat. Marijuana påverkar det kardiovaskulära och centrala nervsystemet. Den viktigaste psykoaktiva komponenten i cannabis är delta-nio-tetrahydrocannabinol cannabinol, eller THC som dess mer kända namn. P-piller har fler biverkningar än att röka medicinsk marijuana. Allt som allt borde marijuana legaliseras på grund av dess användningsområden och effekter på ekonomin. Kriget mot droger i Amerika förbrukar miljontals dollar årligen.


Att associera skatter i kombination med att eliminera risken för illegal verksamhet kommer att öka konsumenternas förtroende. Med alla dessa pengar skulle regeringen kunna förbättra områden i vårt samhälle avsevärt. Arbetslöshet blir en allt viktigare fråga och legalisering av marijuana skulle gynna USA till stor del eftersom det skulle skapa stora mängder jobb. Översatt till U. Dessa nya jobb skulle också komma tillsammans med en ökning av intäkterna för USA på grund av den nya marijuanamarknaden som skulle skapas. Detta skulle hända eftersom genom att legalisera marijuana skulle många jobb skapas, och de människor som köper marijuana illegalt skulle finna sig i att köpa det lagligt, skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats, ta ner den svarta marknaden för marijuana.


Om marijuana blir legaliserat borde det vara skatt och skatten borde vara superhög, det skulle hindra folk från att köpa det hela tiden och det skulle hjälpa regeringen att samla in mer skatt. Legaliseringen av Marijuana skulle också tvinga många människor att arbeta. Genom att legalisera marijuana skulle alla de människor som är dedikerade till att sälja och distribuera det som nu är olagligt, se sig tvingade att sluta sälja droger, skaffa sig en utbildning och hitta ett jobb där de skulle kunna få tillräckligt med pengar för att leva ett bra liv. Detta skulle hända eftersom om marijuana blir legaliserat borde regeringen ha kontroll över skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats säljer marijuana, som gör det på rätt sätt och som bara utnyttjar detta ämne. Att legalisera marijuana kan möjligen sänka brottsfrekvensen av våld orsakat av drogrelaterade fejder, skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats.


Om lagstiftaren röstade för att legalisera marijuana, skulle den stora summan kunna användas för att hjälpa många olika människor och organisationer. Om lagstiftaren skulle stödja legaliseringen av marijuana skulle den kunna distribueras och beskattas som alkohol eller cigaretter. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Sammanfattning av startsidan: Fördelarna med att legalisera marijuana. Sammanfattning: Fördelarna med att legalisera Marijuana Words 4 Pages Open Document. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet.


Visa mer. Läs mer. Ord: - Sidor: 6. Argumenterande uppsats: Legaliseringen av marijuana i New York Sammanfattningsvis är det dags att ställa några frågor till dig själv. Ord: - Sidor: 4. Legalisering av Marijuana Fördelar Är fördelarna med marijuana som driver på för dess legalisering? Ord: - Sidor: 5. Ord: - Sidor: 7. Argumenterande uppsats: Legaliseringen av marijuana Det finns många fler dödsfall orsakade av alkohol per år än det är för skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats. Ord: - Sidor: 9. Medicinsk marijuana i USA Marijuana har effekter på det kardiovaskulära systemet genom ökad hjärtfrekvens och utvidgning av pupillen och blodkärlen i ögat.


Vilka är fördelarna med att legalisera marijuana Kriget mot droger i Amerika förbrukar skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats av dollar årligen. Uppsats om legalisering av marijuana Detta skulle hända för att genom att legalisera marijuana skulle många jobb skapas, och de människor som köper marijuana illegalt skulle finna sig i att köpa det lagligt och ta ner den svarta marknaden för marijuana. Vikten av att legalisera marijuana Att legalisera marijuana kan möjligen sänka brottsfrekvensen av våld orsakat av drogrelaterade fejder. Relaterade ämnen. Cannabis Lagligheten av cannabis per land Hampa Haschlagstiftning Olaglig narkotikahandel.


Redo att komma igång? Skapa Flashcards, skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar, skäl till varför marijuana bör legaliseras uppsats.





punktlighetsuppsatser



Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Varför marijuana bör vara laglig uppsats. Varför marijuana bör vara laglig uppsats. Sortera efter: Mest relevant Högsta betyg. Anständiga uppsatser. Sida 1 av 50 - Om uppsatser. Bra uppsatser. Varför marijuana bör vara lagliga ord 2 sidor. Varför Marijuana borde vara lagligt. Läs mer. Varför marijuana inte bör vara lagliga ord 8 sidor. Varför Marijuana inte borde vara lagligt. Varför marijuana inte bör vara lagligt Essay Words 4 sidor. Varför marijuana inte bör vara laglig uppsats. Övertygande uppsats om varför marijuana bör vara lagliga ord 5 sidor.


Övertygande uppsats om varför marijuana borde vara lagligt. Fantastiska uppsatser. Övertygande uppsats: Fördelarna med att legalisera marijuana-ord 7 sidor 4 citerade verk. Övertygande uppsats: Fördelarna med att legalisera marijuana. Uppsats om varför marijuana inte bör vara lagliga ord 3 sidor. Uppsats om varför marijuana inte bör vara lagligt. Argumenterande uppsats: Varför marijuana bör vara lagliga ord 3 sidor. Argumenterande uppsats: Varför marijuana borde vara lagligt. Regeringen har bara rätt att begränsa de valmöjligheterna om individens handlingar äventyrar någon annan. Detta gäller inte marijuana, eftersom den individ som väljer att använda marijuana gör det enligt sin egen fri vilja. Regeringen kan också ha rätt att begränsa enskilda handlingar om handlingarna utgör ett betydande hot mot individen.


Men detta argument gäller inte logiskt för marijuana eftersom marijuana är mycket mindre farligt än vissa droger som är lagliga, som alkohol och tobak. Individer förtjänar rätten att bestämma om de ska använda marijuana eller inte. Regeringen ska inte tala om för individer vad de ska göra så länge de inte skadar andra. Det andra viktiga skälet till att marijuana borde vara lagligt är att det skulle spara vår regering massor av pengar. I USA deltar alla nivåer av statliga federala, statliga och lokala myndigheter i "kriget mot droger. Dessa människor låses in i fängelse och skattebetalarna får stå för notan. Vi måste betala för mat, bostad, hälsovård, advokatkostnader, rättegångskostnader och andra utgifter för att låsa in dessa människor.


ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. Avhandlingsuttalande Marijuana bör legaliseras eftersom legaliseringen kommer att ge ekonomiska fördelar, såsom skatteintäkter, skapande av nya jobb och pengar som användes för att bekämpa marijuanarökare kan också sparas. Inledning Marijuana är en drog som har funnits ett tag; det är ett helt naturligt, vanligtvis obearbetat narkotika som har en otrolig tilltalande till miljontals människor som en rekreationsdrog.


BESTÄLL ANPASSAT PAPPER. Förenta staterna. högsta domstolen. Sociala frågor. Federala regeringen. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Läst 07 januari Forskningsuppsatsförslag Varför marijuana bör vara lagligt. November Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, nov Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 13 nov, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad.


Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Uppsatsförfattare Anpassade högskoleuppsatser Köp högskoleuppsats Forskningsuppsats Hjälpare Köp en forskningsuppsats Betala för forskningsuppsats Gör min terminsuppsats för mig Billig anpassad uppsats Högskolefallsstudie Hjälp Köp uppsats online Köp uppdrag Skriv uppsatser för pengar Hjälp med kursarbete Förskrivna uppsatser till salu Uppsatser Redigering Skriv min avhandling åt mig Avhandlingsskrivande Hjälp Köp Examensarbete Talskrivtjänster Online MBA Uppsatsskrivningstjänst Köpa kurser Visa alla.


Relaterade uppsatser. Gratis uppsats om utlämning av Manuel Noriega. Bra essä om att diskutera Kasky V. Bra rekrytering och urval av anställda Forskningspapper Exempel. Politik: Igår, idag och imorgon Exempel på kritiska tänkande. Personlighetsegenskaper och kriminellt beteende. Bra forskningsrapport om depression. Gratis Är mobiltelefoner beroendeframkallande? Verkligheten är ett djupgående ja-uppsatsexempel. Processkarta Research Papers Exempel. Exempel på forskningsrapport om skäl till företagsnedläggningar. Uppsats om problemsituationer som påverkar kunden. Exempel på arbetsstyrka, planering, rekrytering och urval. Gratis prov på HIV-virus. Exempel på kriminalvårdsuppsatser. Exempel på transnationell organiserad brottslighet i Sydostasien Uppsats. Exempel på diskussionsuppsats om undantagsregel.


Forskningspapper om övergrepp mot barn. Gratis ST. Elizabeth Of Hungary School Handbook: Research Paper Exempel. Statistiskt tänkande i vårduppsatsprover. Exempel på uppsats om risker för drogmissbruk och gängmedlemskap hos ungdomar. Relaterade ämnen Droger Uppsats Sociologi Uppsats Sociala frågor Uppsats Graviditet Uppsats Psykologi Uppsats Kvinnor Uppsats Utbildning Uppsats Abort Uppsats Politik Uppsats Arbetsplats Uppsats Internetuppsats Sexuella övergrepp Uppsats Medicin Uppsats Funktionshinder Uppsats Barn Uppsats Störningar Uppsats Stress Uppsats Alkoholism Uppsats Tonåringar Uppsats Uppsats Uppsats Uppsats Ledning Uppsats Mänskliga resurser Valuppsats Childhood Essay VISA alla.


Typer av forskningsdokument. Droger Forskningsuppsatser Juridik Forskningsuppsatser Regering Forskningsuppsatser Företag Forskningsuppsatser Marijuana Forskningsuppsatser Brottsforskningsuppsatser Kriminalrätt Forskningsuppsatser Skatter Forskningsuppsatser Människor Forskningsuppsatser Pengar Forskningsuppsatser Politik Forskningsuppsatser Ekonomi Forskningsuppsatser Alkohol Forskningsuppsatser Amerika Forskningsuppsatser Industri Forskningsuppsatser Rökning Forskningspapper Pot Forskningsartiklar USA Forskningsuppsatser Produkter Forskningsuppsatser Intäkter Forskningsuppsatser Tid Forskningsuppsatser Systemforskningsuppsatser Marknadsföringsforskning Uppsatser Våld Forskningsuppsatser VISA Alla. Populära ämnen i en ros för Emily Abort Djurens rättigheter Djurförsök Artificiell intelligens Beowulf Black Lives Matter Kroppsspråk Mobbning Catcher In The Rye Barnmisshandel Inbördeskriget Kognitiv psykologi Konspirationsteori Covid Dödsstraff Depression Våld i hemmet Dödshjälp Könsroller Global uppvärmning Inklusive Vapenkontroll Hamlet Förintelsen Utbildning Isolering Flugornas herre Macbeth Marijuana Minimilön Fetma hos möss och män Onlineidentitet Organisationsbeteende Othello Pandemi Polis Brutalitet Rasism Romeo och Julia Sociala frågor Hållbarhet The Great Gatsby The Truman Show Den gula tapeten To Kill A Mockingbird Vietnamkriget Andra världskriget.


Anpassad skrift. Premium-databas. E-post Vänligen ange en giltig e-postadress. Matchar inte något konto.

No comments:

Post a Comment